Counseling Policy and Practice Conference

Uluslararası Okul Temelli Danışmanlık Politikası ve Uygulamaları Konferansı, Yeditepe Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi!

Konferansın açılışına, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Aydın ve Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Yelkin Dilker Çoşkun katıldı. Okullarda psikolojik sağlamlığı desteklemek amacıyla gerçekleştirilen bu etkinlikte, akademisyenler, okul danışmanları, eğitim alanındaki politika yapıcılar ve çocuk-ergenlerle çalışan ruh sağlığı profesyonelleri bir araya geldi. Eğitim ve psikolojik danışmanlık alanındaki güncel politikalar ve uygulamalar hakkında değerli paylaşımlar yapıldı.

Katılım gösteren herkese teşekkür ederiz!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The International School-Based Counseling Policy and Practice Conference was hosted by Yeditepe University!

The opening of the conference was attended by our Vice-Rector Prof. Dr. Ahmet Aydın and the Dean of the Faculty of Education, Prof. Dr. Yelkin Dilker Coşkun. This event, organized to promote psychological resilience in schools, brought together academics, school counselors, policymakers in education, and mental health professionals working with children and adolescents. Valuable insights were shared on current policies and practices in education and school counseling.

We would like to thank everyone who participated!

Ne Zaman:
Cuma, 6 Eylül, 2024 - 09:00 to Pazar, 8 Eylül, 2024 - 17:00