Sayın Aileler Ve Sevgili Üniversite Adayları,

Yeditepe Üniversitesi, aday öğrencilerin üniversite tercihlerini; ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, meslek alanlarını tanıyarak yapabilmelerine olanak sağlamak amacıyla Tanıtım Günleri düzenlemektedir.

Yeditepe Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl 10 Temmuz – 28 Temmuz 2017 tarihlerinde hafta sonu dâhil 09.00 - 17.30 saatleri arasında Üniversitemiz 26 Ağustos Yerleşimi Sosyal Tesisler Binası -1. katta gerçekleştirilecektir.

Tanıtım Günleri süresince kampüsümüzü ziyaret edecek adaylar; Yeditepe Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencileri ile tanışarak; akademik eğitim, burslar, kampüs olanakları, laboratuvar altyapısı, Erasmus – Exchange anlaşmaları, öğrenci kulüpleri gibi pek çok önemli konuyu yerinde inceleme şansına sahip olacak.

Üniversite Adayları, Yeditepe Üniversitesi tarafından geliştirilen Geleceği Planla tercih platformunu kullanarak; Vakıf ve Devlet Üniversitelerinin son 3 yılı kapsayan KontenjanBaşarı SırasıPuanAkademisyen Sayısı ve Ders Programlarını inceleyerek, kendi tercih listelerini oluşturabilecekler.

Detaylı Bilgi İçin yeditepe.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.