Eğitim Fakültesi öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü programı kapsamında 23 Kasım 2017 tarihinde Eğitimde Yenilikçi Yaklaşımlar adlı bir etkinlik düzenlediler.  Bu etkinlikte Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, İngilizce Öğretmenliği, İlköğretim Matematik Öğretmenliği ile Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği programı öğrencileri kendi alanlarıyla ilgili yeni öğretim yöntemlerinin örneklerini sundular.

İlköğretim Matematik Öğretmenliği programı öğrencileri etkinliklerle matematik öğretimine yönelik yapmış oldukları çalışmalardan örnekler sundular. Bu bağlamda bir üçgenin iç açılarının nasıl hesaplanabileceği ve bir matematik oyununun nasıl uygulanabileceğini gösterdiler. Ayrıca teknolojinin, yaratıcı drama ve kavram öğretimi yöntemlerinin matematik öğretiminde nasıl kullanılabileceğine yönelik örnekler verdiler.