4. sınıf öğrencilerinin Kurum Deneyimi dersleri kapsamında gerçekleştirilen ve aynı zamanda bölüm mezunlarının ve 3. Sınıf öğrencilerinin de faydalanabildiği Mesleki Gelişim Seminerleri başladı. Her hafta alanında uzman psikolojik danışman, psikolog, psikiyatrist ve akademisyenlerin Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı öğrenci ve mezunlarımızla buluştuğu seminerler katılımcılarına zengin içerikler sunuyor.

Mesleki Gelişim Seminerleri Serisinin ilk haftasında Doç. Dr. Oğuzhan Zahmacıoğlu “Çocuk
Psikopatolojisi” üzerine değerleri bilgilerini bizlerle paylaştı.

Mesleki Gelişim Seminerleri Serisinin 2. haftasında Doktorant Ceren Mörey “Yurt Dışında Yüksek Lisans ve Doktora Süreci” üzerine deneyimlerini bizlerle paylaştı.

Mesleki Gelişim Seminerleri Serisinin 3. haftasında Uzman Psikolojik Danışman Petek Halman, “Çocuk Psikoterapisi” üzerine değerli bilgilerini bizlerle paylaştı.

Mesleki Gelişim Seminerleri Serisinin 4. haftasında Prof. Dr. Baki Duy, “Travma Psikolojisi” üzerine değerli bilgilerini bizlerle paylaştı.

Mesleki Gelişim Seminerlerini 5. haftasında ise Doç. Dr. Gonca Zeren’in “Çevrimiçi Psikolojik Danışma” üzerinde aktarımlarıyla gerçekleşecektir.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı Kurum Deneyimi dersi kapsamında gerçekleşmekte olan Mesleki Gelişim Seminerleri dönem sonuna kadar devam edecek. Güncel duyuralara ve gelecek seminerler hakkında detaylı bilgilere @yeditepe.pdr instagram hesabımızdan da ulaşabilirsiniz.