Tüm 1. sınıf öğrencilerimizin dikkatine,

Fakültemize ait bölümlerimizin oryantasyon programlarının yüz yüze yapılacağını duyurmuştuk. Ancak sınıf planlamalarının henüz kesinleşmemesi nedeniyle bölüm oryantasyon toplantıları aşağıda belirtilen gün ve saatlerde çevrimiçi olarak yapılacaktır. (İlköğretim Matematik Öğretmenliği kendi planlamasını ayrıca yaparak duyuracaktır). Bu nedenle 23 Eylül Perşembe günü 1. sınıfların tüm dersleri iptal edilmiştir. Kendi bölümünüz ve danışmanınız tarafından çevrimiçi toplantı linki sizlerle paylaşılacaktır. Lütfen OBS ve whatsapp grup mesajlarınızı takipte kalın.

Birinci Sınıf Akademik Danışmanlarımız ve Birinci sınıf Öğrencilerimiz ile planlamış olduğumuz  toplantı detayları aşağıdaki gibidir:

23 Eylül 2021 Perşembe, saat: 10:00-11:00  -   Özel Eğitim Öğretmenliği Bölümü

23 Eylül  2021 Perşembe, saat:11:00-13:00  - Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı

23 Eylül 2021 Perşembe  , saat: 12:00-13:00    İngilizce Öğretmenliği Programı

24 Eylül 2021 Cuma ,saat: 13:00-14:00     İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı

1. Sınıf Bölüm Danışmanları:

PDR- Dr. Öğr. Üyesi Onur Seçkin

İngilizce Öğretmenliği-  Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Koçoğlu