T.C.

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI

Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar

KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN LİSTESİNE BURAYA TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

Pedagojik Formasyon Sertifika Programı için ön kayıt yaptırmış olup belirlenen kontenjan dâhilinde not ortalamasına göre düzenlenmiş kesin kayıt hakkı kazanan adayların listesi yukarıdaki bağlantıda verilmiştir.

Kesin kayıt hakkı kazanan adayların 31 Ocak – 4 Şubat 2022 tarihleri arasında mali kayıtlarını yaptırdıktan sonra 7-9 Şubat 2022 tarihleri arasında kesin kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

Kesin Kayıt için Gerekli Belgeler:

1. Onaylı Lisans Mezuniyet Belgesi ya da Diploma (Yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanların diplomalarının denkliği, kayıt sırasında belgelendirilmelidir).
  2. Onaylı Lisans Not Durum (Transkript) Belgesi
  3. Kesin kayıt için pedagojik formasyon ücretinin yatırıldığını gösteren banka dekontu

Program Ücreti ve Mali Kayıt:

• Pedagojik Formasyon Sertifika Programının ücreti 3.678,00 TL (üç bin altıyüz yetmiş sekiz Türk Lirası) olup, iki eşit taksit halinde (1.839,00TL) dönem başlarında ödenebilecektir.
  • Program ücreti, Yapı Kredi Bankasının Yeditepe Üniversitesi Şubesi IBAN: TR32 0006 7010 0000 0092 7118 31 numaralı hesabına yatırılacaktır. Açıklama kısmında “Ad Soyad_Pedagojik Formasyon Sertifika Programı” ifadesi yazılmalıdır.
  • Bu ücreti yatırarak kesin kayıt işlemlerini tamamlayan aday, derslere katılmadan kaydını sildirse dahi yatırdığı ücret, hiçbir koşulda adaya iade edilmez.

Başvuru ve Belgelerin Teslimi:

• Başvurular şahsen yapılacaktır. Posta, faks veya kargo ile başvurular kabul edilmeyecektir.
  • Başvuru ve belge teslimi Yeditepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Binası, 5. kat, 5i27 numaralı ofiste yapılacaktır. İletişim: Mehmet Özel: 578 00 00-3262 (Dahili).
  • Belgeler teslim edildikten sonra adaylar merkezi öğrenci işlerine giderek kayıtlarını tamamlayacaklardır.