Yeditepe Üniversitesi Kariyer Festivali kapsamında düzenlenen Eğitim Fakültesi Kariyer Günlerimiz "Yurt Dışında Akademik Hayat ve İş Hayatı" konulu Web Seminer Programımıza davetlisiniz. 20 Nisan 2022 Çarşamba günü yapılacak olan Fakültemiz Kariyer Günleri etkinliği Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonunda (8. Kat) 14.00-16.30 saatleri arasında hibrit olarak gerçekleşecektir. İngiltere'de çalışmakta olan Psikolog.Dr.Zeynep Zat ile başlayacak olan etkinliğimizde, Edinburgh Üniversitesinde görev yapmakta olan Dr. Fatih Aktaş , Kln.Psk. İpek Potur, Doktora Öğrencisi ve Matematik Öğr. Selma Boz, Doktora Öğrencisi ve Tohum Otizm Vakfı Eğitim Araştırma Geliştirme Direktörü Neslihan Canpolat gibi çok değerli konuklarımızı ağırlayacağız.

Web seminerine katılmak için lütfen tıklayınız.

Web Semineri Kimliği: 853 3786 9238