Fakülte Olarak Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Eğitimde İşbirliği Programını Başlattık

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi, Nisan 2017 tarihi itibariyle, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda Eğitimde İşbirliği programını başlatmıştır.  Bu bağlamda, kurucu başkanımız Sayın Bedrettin Dalan,  Eğitim Fakültesi dekanı Prof. Dr. Ayşe S. Akyel, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ertuğrul Bilican, Eğitim Fakültesi dekan yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hülya Kılıç, Özel Büro personeli Sayın Gülcan İzci, Ataşehir İlçe MEM'e bağlı okullardan biri olan Celal Yardımcı Ortaokulu Müdür Vekili Sayın Sadık Çoban ve Sayın Bedrettin Dalan'ın diğer konukları bir öğle yemeğinde biraraya gelmiştir. İşbirliği programı basında da yer bulmuş  ve üniversitemizin ottaokullara desteği olarak haberleştirilmiştir. İlgili haberler için haber görsellerine tıklayabilirsiniz.