Uluslararası Bakalorya Eğitimi ve Öğretimi Sertifikası'yla (IBCTL), öğretmen olarak potansiyelinizi açığa çıkarın.

Yeditepe Üniversitesi olarak, bu prestijli sertifikayı lisans düzeyinde sunan Türkiye'nin ilk üniversitesi olduğumuzu heyecanla duyuruyoruz. Bu muhteşem fırsat, lisans öğrencisi öğretmen adaylarımızın uluslararası eğitim dünyasını keşfetmelerine ve IB Diploma Programı'nda eşsiz uzmanlık kazanmalarına olanak tanır.

IB Eğitimi ve Öğretimi Sertifikası nedir?

IBCTL, hem öğretmen adaylarına hem de deneyimli eğitimcilere, tanınmış Uluslararası Bakalorya (IB) programlarıyla ilişkilendirilen ilkeleri ve uygulamaları keşfetme imkanı veren kapsamlı bir programdır. Yansıtıcı öğretim ve öğretmen araştırması odaklı bu sertifika, eğitimcileri sorgulayan ve araştıran profesyoneller haline getirir ve öğrencilerinin hayatlarına anlamlı bir etki yapmalarını sağlar.

İlgili sayfaya erişmek için lütfen tıklayınız.