İlköğretim Matematik Öğretmenliği idealist gençleri bekliyor…

Günümüzde en fazla ihtiyaç duyulan ve devlet okullarına ataması yapılan öğretmenlik bölümlerinden olan İlköğretim Matematik Öğretmenliği hem kamuda hem de özel sektörde aranılan mesleklerden biri olmaya devam ediyor!

İlköğretim Matematik Öğretmenliğine giden en ideal yol da Yeditepe Üniversitesinden geçiyor.

Matematik Öğretmenliği ve İlköğretim Matematik Öğretmenliği mezunlarımız başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin seçkin okullarında kariyerlerine başlıyor ve devam ediyorlar. Mezunlarımızın KPSS sınavında göstermiş olduğu başarı doğru yolda olduğumuzun bir başka göstergesi. Hedefine Matematik Öğretmenliği gibi değerli bir mesleği koyan tüm öğrencilerimizi birlikte öğrenmeye davet ediyoruz.

Programın Adı

2018 KPSS Ortalaması